Werken bij
Schäfer Notarissen

Schäfer Notarissen is een modern, laagdrempelig, helder en informeel notariskantoor. Vakbekwaamheid en creativiteit zijn naast kennis en ervaring voor al onze medewerkers kernbegrippen in hun dagelijks werk. Wij staan midden in de maatschappij en proberen ons steentje bij te dragen. We hebben een hecht team en vinden werkplezier heel belangrijk.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? We maken graag kennis!

Interesse? neem dan contact op

Wil je meer informatie of kennis maken? Neem dan contact op met een van onze collega’s!

medewerker-denise27

Denise van Bladel-Jongen

kantoormanager/
notarisklerk vastgoed

Wil je meer weten over het werken bij Schäfer Notarissen of over de openstaande vacatures? Bel mij gerust, ik informeer je graag!

Wat zeggen onze medewerkers

medewerker-dasja27medewerker-dasja47

Dasja

Hoe mooi is het om bij te dragen aan de mooie momenten van mensen in het leven! In het notariaat is geen dag hetzelfde, elke dag weer een andere puzzel.

FerryFerry

Ferry

Ik kan met trots zeggen dat we altijd de best mogelijke service leveren aan al onze cliënten. We zijn toegankelijk en betrokken bij elke zaak, en we streven ernaar om elke cliënt op een persoonlijke en professionele manier te helpen.

medewerker-ingebord19medewerker-ingebord32

Ingeborg

Ik voel mij thuis bij Schäfer Notarissen; het is een modern en fijn kantoor met een prettige sfeer. De afwisseling in het werk, het contact met de cliënten en het leuke team maken dat ik al jaren dagelijks met veel plezier naar mijn werk ga!

medewerker-heidi22medewerker-heidi46

Heidy

In ons warme, jonge team is een goede sfeer. We zijn pro-actief, persoonlijk betrokken, innovatief, gecombineerd met uitstekende juridische en fiscale expertise.

medewerker-ingridG28medewerker-ingridG49

Ingrid

Het is fijn om bij Schäfer Notarissen te werken omdat ik door mijn werk kan bijdragen aan het realiseren van belangrijke levensmomenten van onze klanten.

medewerker-carin16medewerker-carin29

Carin

Ik werk in een ontspannen werkomgeving en we communiceren gemakkelijk  tussen notarissen, medewerkers en cliënten. Ik heb direct contact met cliënten en ben betrokken bij de mooie momenten in het leven! Hoe fijn is dat!